Voornaam*:
Achternaam*:
Adres en huisnummer*:
Postcode*:
Plaats*:
Telefoon*:
Mobiel*:
Email*:
Geboortedatum*:
Nationaliteit*:
Skype*:
Geslacht*:


Wat gebeurt er na het inschrijven?

Na inschrijven ontvang je een inschrijfbevestiging. Wij nemen binnen 2 dagen contact met je op. In deze 2 dagen beoordelen wij je ingevulde gegevens en de kans op een stageplaats in Dubai. Wanneer deze kans groot is nemen we samen de vervolgstappen om je stage in Dubai rond te maken.

Zit ik na het inschijven ergens aan vast?

Nee, de inschrijving is slechts om te beoordelen of je stageverzoek haalbaar is. Hierna geef je zelf aan welk pakket je kiest en wat wij voor je mogen regelen. Je zit met het invullen van dit formulier nergens aan vast.

Wanneer moet ik betalen?

Op het moment dat wij je stukken beoordeeld hebben en ervan overtuigd zijn dat we je kunnen plaatsen, vragen wij een aanbetaling. Deze aanbetaling is om te onderstrepen dat je serieus bent.

Ben jij beschikbaar voor een stage, maar kunnen wij geen plaatsing realiseren? Dan wordt de aanbetaling terugbetaald. We werken dus op No Cure No Pay basis en je hebt hierdoor niets te verliezen.

Word ik gegarandeerd geplaatst?

Hoewel we al meer dan 5 jaar succesvol zijn in het plaatsen van stagiaires in Dubai, geven we geen garantie. We werken echter op No Cure No Pay basis, kunnen wij je niet plaatsen, dan ben je ons niets verschuldigd.

School/Universiteit:
Stad:
Studie:
Jaar:
Niveau:
Talen:
Type stage:
Voorkeur werkgebied:
School supervisor:
Email supervisor:


Startdatum stage:
Duur stage (in weken):
Emirates van stage:
Foto uploaden*:
CV uploaden*:
Motivatie uploaden*:
Pakket kiezen:


Upgrade je pakket:
Eventuele opmerkingen: